Před startem pátého ročníku oficiální esport ligy Farming Simulatoru se dozvídáme zajímavou novinku. Studio Giants Software připravuje významnou aktualizaci, která do počítačových a konzolových verzí Farming Simulatoru 22 přidá dva nové režimy, ve kterých budete moci vyzvat své přátele i cizí hráče.

Prvním režimem je aréna. Tady se utkají dva týmy po třech hráčích ve sklízení pšenice, lisování balíků a jejich doručení do stodoly. Jde o přepracovanou verzi z Farming Simulator League, u které záleží na celkové spolupráci: musíte totiž posekat obolí, odvést úrodu do sila, ze slámy udělat balíky a ty doručit na farmu.

Když už je řeč o balíkách, tak v druhém režimu budete soutěžit ve stohování balíků. Už nyní je v betaverzi na PC dostupná aréna. Vyzkoušet si ji může každý. Vydání v plné verzi i pro konzole je v plánu na červen.

Pokud si chcete betu vyzkoušet, tak ve Steam verzi otevřete nastavení Farming Simulatoru 22 přes knihovnu her a vyberte „esports“ betu. Poté se vám hra aktualizuje a v hlavním menu Farming Simulatoru 22 najdete položku „esports“. Naopak v Giants verzi hry musíte podržet shift a dvakrát kliknout na ikonku Farming Simulatoru 22, což by mělo spustit aktualizaci, „vyberete“ esports a kliknete na tlačítko uložit.