Každý díl Farming Simulatoru je populárnější než ten předchozí. Farming Simulator 22 dokázal přitáhnout virtuální zemědělce z celého světa a od listopadu 2021 prodat 6 milionů kusů. Započítává se původní vydání, Platinum Edition a Premium Edition.

Silnou stránkou Farming Simulatoru 22 je neustálý vývoj a množství nového obsahu. Díky tomu hra dosáhla dalších milníků, pokud jde o aktivitu v multiplayeru a dostupné modifikace. Hráči si vytvořili více než 100 tisíc dedikovaných serverů, kde společně hospodaří, a ke stažení je přes 5600 nejrůznějších modu na ModHubu. Z toho 80 % je dostupných i na konzolích a pouze 20 % jen na PC. Celkově mají tyto mody 1,4 miliardy stažení. Jde ale jen o schválené modifikace. Nespočet dalších vytvořili šikovní členové komunity mimo ModHub, včetně hezkých českých map a starých strojů.

„Vidět miliony virtuálních farmářů aktivních na našich polích je povznášejícím potvrzením naší neutuchající vášně, trvalého odhodlání k sérii a strategie vlastního vydávání. Naše jedinečná komunita odráží stejnou míru vášně a oddanosti, která roste každým dnem,“ komentuje úspěch Boris Stefan, vedoucí vydavatelství GIANTS Software.

Farming Simulator 22 je dostupný na PC, Mac, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One s českými titulky. Očekává se, že v letošním roce vyjde nový díl. Ten zatím nebyl oznámen.