Mapa Silverrun Forest z platinového rozšíření Farming Simulatoru 22 nabídne nejen možnosti pro zemědělce, ale také pro hráče prahnoucí po lesnictví. Krajina inspirovaná severozápadním Pacifikem se svou rozlehlou a zalesněnou krajinou je skvělým místem pro nové lesnické mise, nové typy stromů a nové výrobní řetězce, které se rozvíjejí na základě dodávek dřeva.

Ve studiu Giants Software přinesou hráčům nové možnosti přepravy kmenů. Přesun dlouhých klád pokácených stromů lesem a manévrování s nimi mezi ostatními stromy může být problém. Právě zde přicházejí ke slovu navijáky. Existují ve dvou podobách: jako přídavná zařízení k běžným traktorům a takzvané víceúčelové traktory, jako je Pfanzelt Pm Trac – specializovaná forma traktoru, která je připravena vyrazit, když potřebujete přemístit klády.

Další možností jsou Yardery. V platinovém rozšíření najdete dva různé druhy yarderů: Koller K-300-T a Koller K 307c-H. Pomocí systému lan můžete přemístit stromy z kopcovitého nebo jinak obtížného terénu na lépe přístupné sběrné místo. Těch v Silverrun Forest najdete několik, případně si můžete vytvořit vlastní.

V návaznosti na tohle všechno budou ve hře nově kontejnery určeny k přepravě velkého množství klád. K dispozici budou ve třech velikostech: 12 metrů, 9 metrů a 6 metrů dlouhé. Naložíte je pomocí strojů Volvo EC250DL, EC380DL nebo jiných těžkých nakladačů.

Abyste se ve svém lese vyznali a na první pohled jste věděli, které stromy pokácet, tak si nezapomeňte zakoupit spreje. Ty slouží i pro navigaci k těžbě.

Platinum Expansion završí první rok podpory Farming Simulatoru 22, vyjde 15. 11. letošního roku.