Všichni milovníci zemědělství a lesnictví teď budou mít jistě radost. Studio Giants Software totiž oznámilo druhý rok podpory pro Farming Simulator 22, který zahrne několika aktualizací obsahu, balíčky a jedno velké rozšíření.

Nový obsah bude součástí Year 2 Season Passu (každé DLC se bude prodávat i zvlášť, ale vyjde to dráž). Vývojáři připravují čtyři balíčky, takže o jeden více než u prvního roku. Zatím ale nechtějí mluvit o tom, na co se přesně můžeme těšit. Potvrzeno je nové prostředí (mapa), nové plodiny a nové značky, které do Farming Simulatoru 22 přinesou řadu zajímavých strojů.

Tady je harmonogram:

  • První DLC: začátek roku 2023
  • Druhé DLC: polovina roku 2023
  • Třetí DLC: polovina roku 2023
  • Čtvrté DLC: konec roku 2023
  • Rozšíření: konec roku 2023
  • Okamžitý bonus: BM-Volvo LM 845

Každý, kdo si Season Pass koupí, tak získá BM-Volvo LM 845. Jedná se o první kloubový nakladač vyrobený společností Volvo.

Jak sami můžete vidět na obrázku s přehledem Year 2 Season Passu, tak nová mapa bude součástí velké expanze, kde naleznete také nové plodiny. Z těch menších DLC, tak první se zaměří na balíkování, druhé na horské stroje, třetí bude nějakým bonusovým balíčkem a čtvrté na vybavení pro zvýšení produktivity.

Závěrem jen dodám, že nedávno dorazila platinová expanze, která přinesla mapu Silverrun Forest zaměřenou na lesnictví a stroje značky Volvo.

Farming Simulator 22 vyšel s českými titulky na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One v listopadu 2021. Od té doby byla hra rozšířena o více než 100 strojů a nástrojů. V traileru níže souhrn, co přinesl první rok: