Giants Software pokračují v rozšiřování Farming Simulatoru 22. Oblíbená zemědělská simulace brzy obdrží placený dodatečný balíček Farm Production Pack. Rozšíření obsahuje více než 20 nových předmětů a přináší zcela nová prodejní místa, výrobní zařízení, možnosti skladování, generátory obnovitelné energie a další. Propracované distribuční centrum a trhy přidávají nové logistické prvky se zaměřením na nabídku a poptávku.

SPRAVUJ SVÉ VLASTNÍ DISTRIBUČNÍ CENTRUM!

Dohlížej na vlastní distribuční centrum o velikosti 4 000 metrů čtverečních s průmyslovými regály. Při obsluze vysokozdvižných vozíků a řízení distribuce palet přijíždějících na vykládací rampy budeš využívat chytrou logistiku založenou na dynamických požadavcích trhu. Zaplň dostupný prostor v distribučním centru a také různé přizpůsobitelné přístřešky a sila pro skladování sypkých produktů, vozidel a nářadí. Autodílna s garáží ti navíc umožní opravovat stroje.

VYLEPŠENÁ EKONOMIKA A KAŽDODENNÍ POŽADAVKY

Díky dynamickým cenám a každodenním požadavkům na rychlé dodávky tě čeká uzavírání logistických zakázek s různými novými prodejními místy. V obchodě na farmě se budou prodávat různé zemědělské suroviny, začnou přicházet požadavky na nepotravinářské zboží, supermarket žádá zpracované potraviny a prodejní automaty spolu s konfigurovatelnými stánky na trhu poptávají čerstvé produkty.

ČIŠTĚNÍ PLODIN A SOLÁRNÍ PANELY

Zvyš příjmy, efektivitu a udržitelnost s novým stacionárním vybavením: Lely Sphere, kruhový systém pro manipulaci s mrvou, vytváří tekuté hnojivo z čpavku. Stačí jej jen umístit vedle stájí pro zvířata a kombinovat s kyselinou sírovou ze skladu zemědělských potřeb. Zařízení Cleaner Tiger od společnosti VDW čistí a řeže cukrovou řepu po oddělení od kamenů a prací buben produkuje různé očištěné plodiny, které lze prodávat za vyšší ceny. Další příjmy přinášejí nové větrné turbíny a solární panely, které vyžadují i údržbu, kterou ti usnadní dálkově ovládaný robot.

Farm Production Pack vyjde 30. dubna/apríla letošního roku pro všechny verze Farming Simulatoru 22. Cena je necelých 8 eur (200 Kč).