Pokud jste si říkali, že jste v sérii Far Cry už viděli všechno, tak jste na omylu. Ubisoft dnes představil rozšíření Lost Between Worlds, které příští týden dorazí do Far Cry 6 a přinese šílenou mimozemskou jízdu.

Než se na expanzi detailně podíváme, tak už dnes vyšla bezplatná aktualizace s New Game+. Tento režim vám umožní si znovu zahrát kampaň, tentokrát se všemi zbraněmi a vybavením, které jste odemkli.

Pokud jste Far Cry 6 ještě nehráli, tak by měla být dostupná také bezplatná trial verze. Je také sleva 60 % na balíček se základní hrou, season passem a tímto novým rozšířením.

New Game Plus a bezplatná verze na zkoušku

Lost Between Worlds je velké rozšíření, přináší novou příběhovou linii. Jde o šílený sci-fi příběh s novými mechanikami. Vše začíná v moment, kdy hlavní hrdinka Dani Rojas vyšetřuje něco, co vypadá jako dopad meteoritu. Rychle ale zjistí, že meteorit je ve skutečnosti havarovaná mimozemská loď. Poté je Dani uvězněna uvnitř speciálního pouzdra a musí prozkoumat různé mimozemské trhliny, aby se vyhnula trestu pěti milionů let vězení.

V trhlinách bude Dani sbírat úlomky, aby mohla opravit mimozemskou loď a vrátit se do Yary. K tomu je potřeba pět úlomků. Takže můžeme předpokládat, že se postupně podíváme do pěti trhlin. Každá přitom nabídne jinou verzi Yary a vracením úlomků získá Dani nové schopnosti a vybavení, které jí umožní otevřít nové cesty skrz úrovně a průchody do nových oblastí.

Ubisoft láká na smrtící krystalické nepřátele, několik cest, nový příběh a širokou škálu jedinečných výzev, při nichž byste neměli zapomenout na důvtip. Všimněte si, že každý nepřátel má určitou barvu krystalu, buď červenou, nebo modrou. Této barvě musíte přizpůsobit barvu své zbraně. Jinak nepříteli moc neublížíte. Ubisoft tohle vše popisuje jako zkoušky na život a na smrt v nové napínavé kapitole příběhu Daniho Rojase.

Lost Between Worlds se bude prodávat za 20 eur a vyjde 6. 12. letošního roku na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One a Amazon Luna. K hraní je nutné vlastnit původní Far Cry 6.

Trailer představuje rozšíření Lost Between Worlds