Polské studio Flying Wild Hog, které stojí za sérií Shadow Warrior, na letošní rok pro počítače a konzole PlayStation a Xbox chystá brutální akci Evil West.

Pokud jste z dosavadních materiálů nevěděli, co od tohoto projektu čekat, tak vám pomohou nové gameplay záběry. Ty byly pořízeny kamerou na veletrhu PAX East 2022 moderátorem podcastu Iron Lords ze zhruba třicetiminutového dema, které končí střetem s upířím bossem.

Souboje jsou založené na obratné kombinaci střelby, úhybů a rychlého přiblížení k nepříteli, abyste mu mohli zasadit několik silnějších ran. Vidíme také všelijaké zbraně a vývoj postavy s odemknutím nových schopností, které nám pomohou se efektivně vypořádat s bestiemi.

Popravy jsou podle všeho podobné Doom Eternal nebo Shadow Warrior 3 a celkové dojmy z hraní jsou pozitivní nejen od zmíněného moderátora, ale i od různých zahraničních novinářů. Ti chválí dynamický boj proti hordám nemrtvých.

Doufejme, že hra nabídne i zajímavý příběh zasazený do netypické verze Divokého západu. Ten pohltila temná hrozba a hráči budou nuceni bojovat s hordami upírů. Máte být poslední hranicí mezi lidmi a hluboce zakořeněným terorem vynořujícím se ze stínů.

„Povstaňte a staňte se superhrdinovou Divokého západu, vymažte upíry a zachraňte Spojené státy,“ dočteme se v tiskové zprávě. Divoký západ ohrožují krvežíznivé obludy a je pouze na vás, zda se jim postavíte jako osamělý lovec nebo v kooperaci s kamarádem.

Evil West po odkladu vyjde v letošním roce na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One.