V případě připravovaného hororu Evil Dead: The Game jeden odklad nestačí. Hra měla vyjít v průběhu nadcházejícího měsíce, ale byla podruhé přesunuta. Tentokrát na pátek 13. 5. 2022. Vývojáři se omlouvají fanouškům a vzkazují, že hru odložili, aby se ujistili, že bude skvělá.

„Tenhle odklad nám umožní vylepšit vše, co potřebujeme,“ dodávají a na únor chystají trailer a podrobnosti o předobjednávkách.

Evil Dead: The Game je především asymetrická hororová akce, v níž se skupina hráčů stane lidmi, kteří se snaží přežít v boji se silnějším nepřítelem, jehož ovládá další hráč. Původně měl titul spatřit světlo světa loni, ale byl odložen, aby kromě PvP multiplayeru nabídl i singleplayerový zážitek.

„Vžijte se do role Ashe Williamse nebo jeho přátel z kultovní série Evil Dead a spolupracujte ve hře nabité nadupanou kooperativní a PvP multiplayerovou akcí. Hrajte jako tým čtyř přeživších, prozkoumávejte, rabujte, vyrábějte, ovládejte svůj strach a hledejte klíčové předměty, abyste uzavřeli trhlinu mezi světy ve hře inspirované všemi třemi původními filmy Evil Dead a také původním televizním seriálem Ash vs. Evil Dead,“ dočteme se v tiskové zprávě.

Evil Dead: The Game je ve vývoji ve studiu Saber Interactive pro PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One a Nintendo Switch.