Mafiánskou strategii Empire of Sin čeká první prémiové rozšíření a dosud největší bezplatná aktualizace. Update se jmenuje Precinct a přinese řadu funkcí zaměřených na přímočařejší zážitek s menším množstvím informací. Vývojáři si dali za cíl přinést hráčům nové způsoby, jak spravovat svá zločinecká impéria, hrát a vyhrávat. Tuto zprávu hráči kvitují a těší se, že s Empire of Sin se stane popracovanější gangsterská strategie, jež se odehrává v Chicagu 20. let 20. století.

To nejzajímavější ale přichází v dodatečném balíčku Make It Count, který se bude prodávat za 14,99 eur. Ten přináší bosse Maxima Zelnicka s jeho gangstery, řadu nových misí, další zbraně a nové způsoby hraní.

Maxim Zelnick se stane novým hratelným bossem, je známý především jako kat mafiánů. Zelnic zahrne nové bojové schopnosti, talenty a řadu způsobů, jak rozšířit své impérium.

„Od loňského uvedení Empire of Sin na trh jsme všichni přemýšleli o nových způsobech, jak rozšířit strategické a příběhové možnosti hry. Poslední rok jsme strávili prací na Empire of Sin, abychom do ní začlenili kreativní nápady naší neuvěřitelně aktivní a podporující komunity,“ prohlásila Brenda Romero, spoluzakladatelka studi Romero Games.

Aktualizace Precinct a dodatečný balíček Make It Count vyjdou 18. 11. 2021 pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch verze hry.