Trvalo to dlouho, ale nakonec je to tady. Světlo světa spatřila očekávaná modifikace Skyrim Together Reborn, která umožňuje zahrát si PC verzi The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition v doprovodu dalších hráčů. Pevný limit není stanoven, pro nejlepší zážitek je ale doporučováno hrát ve dvou až osmi lidech.

Fanoušci, kteří za ambiciózním modem stojí, tvrdí, že nabízí plnou synchronizaci s NPC, nestvůrami (včetně draků), úkolů, inventářem a vybavením, magií, stealthem, zámky, nasedáním na koně a transformací v upíry nebo vlkodlaky.

Pokud se do hraní Skyrimu ve více hráčích pustíte, tak výchozí nastavení obtížnosti je Expert. Je doporučováno držet obtížnost co nejvyšší, vzhledem k tomu, že hra nebyla nikdy vybalancována pro multiplayer. Z podobného důvodu se nedoporučuje, aby vás následovaly postavy ovládané umělou inteligenci.

PvP souboje jsou ve výchozím nastavení vypnuté. Autoři je nikterak nevyvažovali. Pokud ale chcete, můžete si souboje hráčů v nastavení serveru zapnout.

Skyrim Together Reborn najdete na Nexus Mods. Pokud byste měli s instalací problémy, instruktážní video níže vysvětluje celý proces krok za krokem. Je nutné mít The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition na Steamu ve verzi 1.6. Jinou verzi/edici vývojáři neplánují podporovat.