CD Projekt RED se pochlubil prodejními výsledky prvního a zároveň posledního příběhového rozšíření pro Cyberpunk 2077. Od poslední aktualizace se prodalo o více než milion více kusů.

Polské studio v prvním týdnu hlásilo, že Phantom Liberty překročil hranici tří milionů kopií. Nyní má 4,3 milionu kusů. CD Projekt RED je s uvedením velmi spokojen. Generální ředitel Adam Kiciński připomenul vylepšení hry. „S ohledem na naše plány na další rozvoj série je to důležitý úspěch,“ poznamenal.

Bohužel nebyly aktualizovány prodeje samotné hry. Cyberpunk 2077 tak zůstává na více než 25 milionech kopií. Zaklínače 3 se od roku 2015 prodalo přes 50 milionů kopií.

Je možné, že CD Projekt RED aktualizuje prodeje Cyberpunku příště, protože už 5. 12. na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S vyjde Ultimate Edition, obsahuje původní hru a Phantom Liberty.

CD Projekt ve třetím čtvrtletí roku dosáhl provozního zisku 186,24 milionu zlotých, před rokem touto dobou to bylo 97,3 milionu zlotých. Polovina zaměstnanců nyní pracuje na novém Zaklínači.