CD Projekt RED se pochlubil svými finančními výsledky. Při tom polská společnost aktualizovala počet zaměstnanců na jednotlivých projektech. Díky tomu jsme se dozvěděli, že do 31. 10. letošního roku na očekávaném novém Zaklínači pracovalo téměř 330 vývojářů, což je necelá polovina tohoto polského studia. Počet se bude postupně zvyšovat a do poloviny roku 2024 by tým mělo tvořit více než 400 vývojářů. Na konci července na Zaklínači pracovalo téměř 260 vývojářů.

Tím pádem na novém Zaklínači, který je interně označen jako projekt Polaris, nyní pracuje nejvíce lidí z CD Projektu RED. K týmu se začali přesouvat autoři Cyberpunku 2077. Na konci října na Cyberpunku 2077, rozšíření Phantom Liberty a Ultimate Edition pracovalo 220 lidí. Tady výsledky Cyberpunku.

Generální ředitel CD Projektu Adam Kiciński před investory uvedl, že zaměstnávají přibližně 700 vývojářů v týmech CD Projekt RED a The Molasses Flood. To jsou autoři The Flame in the Flood a Drake Hollow, které firma koupila v roce 2021 a nyní pracuje na spin-offu Zaklínače s interním názvem Project Sirius. Ten měl dříve nemalé problémy.

Než se začnete radovat, že brzy bude nový Zaklínač oznámen, tak loni touhle dobou byl vzdálen minimálně tři roky. CD Projekt se totiž seznamuje s novou technologií v podobě Unreal Enginu 5. Ten vyměnil za svůj interní REDengine. Loni v květnu byl Zaklínač v předprodukci.