Druhé rozšíření pro sci-fi RPG Starfield od Bethesdy by mohlo nést název Starborn. Fanoušci o tom začali spekulovat poté, co si tvůrci podali žádost o registraci ochranné známky Starborn.

Se zprávou přišel uživatel Timur222 skrze příspěvek na sociální síti X. Ten si všiml, že Bethesda podala přes agenturu Justia Trademark výše zmíněnou žádost. Existenci druhého rozšíření navíc potvrdil i kreativní ředitel Todd Howard v rozhovoru s youtuberem MrMattyPlays, konkrétně řekl, že po DLC Shattered Space, o kterém jsme psali zde, bude minimálně ještě jedno následovat a studio ho již plánuje.

A proč zrovna Starborn? Toto tajemné uskupení cestovatelů mezi vesmíry se stejným názvem se objevuje už v původní hře, kde se hráči odhalí až po nasbírání dostatečného množství artefaktů.

Zatím je čistě spekulativní, co název naznačuje, avšak dle názvu by dávalo smysl se zaměřit na tuto skupinu a možná rozšířit její původ a schopnosti navštěvovat různé vesmíry. Zatím se však můžete těšit na zmíněné rozšíření Shattered Space, které má vyjít ke konci letošního roku na PC a Xbox Series X/S.