Lovecká simulace Way of the Hunter obdrží druhý placený dodatečný balíček. Bratislavské studio Nine Rocks Games zavede hráče do Afriky s novým příběhem, zajímavými zvířaty a vybavením, včetně luku jako nové třídy zbraní.

„Prozkoumejte rozmanité krajiny od větrných hor přes smrtící pouště až po rozlehlé savany plné života,“ lákají vývojáři do fiktivního světa Tikamoon Plains, jenž je inspirován africkou divočinou.

Na pastvinách díky vodním zdrojům najdete různé druhy zvířat, jako jsou pakoně běloocasí, prasata savanová a husice nilské. Na travnatých plochách se můžete setkat také s mohutnými buvolci kapskými, i když jejich výskyt je větší v savaně, kde hledají potravu a nacházejí stín pod stromy.

„Pozorování pakoňů žíhaných, přímorožců jihoafrických a hyen skvrnitých v jejich přirozeném prostředí je skutečně působivé, ale buďte obezřetní, protože pláně ovládá král zvířecí říše, lev,“ upozorňují tvůrci. Na pastvinách a v poušti najdete největší a nejznámější antilopu (kudu velkou), zatímco v horách zase medojeda kapského.

Dokonce i pouštní oblasti skýtají příležitost k lovu, navzdory své tajemné a smrtící povaze. „V tomto suchém prostředí se daří rychlým a mrštným přímorožcům jihoafrickým a setkat se můžete také s hyenami skvrnitými,“ dodává Nine Rocks Games.

Tikamoon Plains DLC nemá stanovené datum vydání. K dispozici má být brzy za 10 eur. Cena je stejná jako u Aurora Shores s drsnou Aljaškou.

Hra Way of the Hunter je dostupná pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S s českými titulky. Na Steamu je součástí letního výprodeje se slevou 50 % na hru i dodatečný obsah, včetně Season Passu.