Už za dva dny se fanoušci Way of the Hunter budou moci vypravit do nového loveckého revíru. Slovenské studio Nine Rock Games si pro ně připravilo rozšíření Aurora Shores.

Dnes jsme se dozvěděli, že DLC vyjde 23. 2. 2023. Stát bude 10 eur. Nový obsah vás zavede do rozmanité divoké přírody Aljašky, kde na vás dokonce čeká nový příběh. V něm převezmete povinnosti ochránce divoké přírody.

Jako nově vystudovaný Wildlife Trooper máte za úkol chránit přírodní zdroje regionu o rozloze 64 km čtverečních. Ponořte se do nezkrotné divočiny od zelených pastvin po vrcholky hor a bujné deštné pralesy a řiďte křehký ekosystém tím, že budete kontrolovat populaci některých druhů ve prospěch jiných.

Navzdory drsné aljašské zimě s nelítostnými povětrnostními podmínkami se oblast může celoročně pochlubit úchvatnou krajinou, kde budete pozorovat 14 nových majestátních zvířat, od medvědů kodiaků, wapitů západních a bizonů přes vlky a lišky až po kachny divoké. Tady může každý lovec najít kořist, která stojí za výstřel.

S Aurora Shores DLC přichází bezplatný patch pro základní hru Way of the Hunter, který obsahuje novou třídu zbraní: Kuše. Jedná se o dokonalé zbraně pro tichý lov, aniž byste rušili ostatní zvířata v okolí.

Připomínáme, že 19. 1. 2023 vyšlo bezplatné UTV DLC.