Cyberpunk 2077 jsme viděli snad všichni, stejně tak jeho hlavní postavy. Co jsme ale ještě neviděli, tak je bezplatný simulátor randění Cyberbang 2069, ve kterém můžete randit jako žena nebo muž a pokusit se svést známé mužské postavy ze světa Night City. Ve hře najdeme jména jako Sandayu Odą, Goro Takemurą, Johnny Silverhand (Keanu Reeves by měl radost) a Viktor Vektor.

Cyberbang 2069 je dostupný ve dvou verzích, cenzurované a necenzurované. Dokonce ho schválil sám CD Projekt RED, který vytvořil Cyberpunk 2077. Navzdory tomu, že jde o vizuální román, jež se soustředí především na dialogy a statické obrázky, tak hráči jsou příjemně překvapeni a projekt od tříčlenného studia Triple Thirst chválí.

„Očekával jsem krátkou erotickou hru a dostal jsem promyšlenou a dobře zpracovanou příběhovou linii, která může soupeřit s Cyberpunkem 2077,“ prohlásil jeden hráč.

Pokud máte zájem, Cyberbang 2069 si můžete stáhnout zde. Má přibližně 1 GB. Třeba vám zkrátí čekání na vytoužený patch s next-gen vylepšením a první větší rozšíření, na němž polské studio pracuje.