Pokud se po oznámené nového MMORPG titulu Soulframe od Digital Extremes bojíte o Warframe, tak nemáte mít žádné starosti. Jako důkaz společnost přiblížila spoustu nového obsahu, který se do této bezplatné akce chystá.

Letos v zimě budete ve Warframe uvrhnuty do extrémně podivného světa Duviri s jakousi fantasy westernovou estetikou s plovoucími ostrovy a fraktály. V tomto případě se můžete těšit na otevřený svět a těšit se můžete i na rogue-like. Tady se vžijete do zločince Driftera, s kterým musíte prolomit nekonečný denní cyklus.

Nahoře trailer, tady dole zase plnohodnotná gameplay ukázka:

Za druhé je tady 36. Prime Warframe, známý jako Khora Prime. Do hry dorazí společně s dvěma novými zbraněmi Prime: Hystrix Prime a Dual Keres Prime. Jak je obvyklé, tak dojde i na balíček Prime Access.

Přijde vám to málo? Ve spolupráci s Joem Madureirou (známějším jako Joe Mad), který pracoval na komiksech jako Uncanny X-Men a vlastním komiksu Battle Chasers, vzniká nový Warframe, má motiv vlkodlaka.

Také se má brzy otevřít komunitní testování podpory cross-play. Pak má následovat cross-save a nakonec by mohlo dojít na mobilní verze.

A úplně na závěr je tady video na Veilbreaker, rozšíření, které vyjde ještě před The Duviri Paradox. V něm budete hrát za Kahla, Grineerského Lancera, který byl původně hratelný v úkolu The New War. Také je tam teaser na Styanaxe, dalšího hrdinu. O něm se více dozvíme blíže k vydání Veilbreakeru.

Warframe si bezplatně zahrajete na PC a konzolích PlayStation, Xbox a Nintendo Switch.