Capcom se snaží nalákat hráče do střílečky Exoprimal. Tentokrát k tomu zvolil propojení s Mega Manem v rámci čtvrté sezóny, která bude zahájena 17. dubna/apríla letošního roku.

Čtvrtá velká aktualizace do dino akce přinese dva nové herní režimy a šest dalších variant Exosuitů. Co se Mega Mana týče, tak se můžete těšit na novou rockovou bitvu s bossem a kosmetické doplňky.

Prvním novým módem je Time Loop Rebellion. Jde o kooperativní výzvy, kde se 10 hráčů utká s finálním bossem, Behemothem, v jeho ještě mocnější podobě. Připravit se máte na vysokou obtížnost i lákavé odměny.

Druhým je Custom Match. Umožní vám vytvořit si vlastní lobby a vybrat si mapu a typ mise. Poté můžete hru sdílet s hráči na různých platformách, abyste společně mohli procházet příběhovým režimem Dino Survival, Savage Gauntlet a Time Loop Rebellion. Custom Match obsahuje ještě nové nastavení Quick Brawl. Skrz něj se můžete vrhnout rovnou do svých oblíbených závěrečných misích.

Nových Exosuitů ve variantě Beta bude rovnou šest. Tým se seznam rozrůstá na celkem 30. Nové jsou:

  • Zephyr Beta: Boost Claws
  • Vigilant Beta: Bowhunter
  • Krieger Beta: Blitz Cannon
  • Murasame Beta: Windcaller
  • Witchdoctor Beta: Plasma Shot
  • Nimbus Beta: Wild Bomb

Otázkou je, jak dlouho bude Capcom hru podporovat. Za posledních 24 hodin bylo ve hře na Steamu současně zaznamenáno pouze 148 hráčů. To je dost málo. Bohužel nevíme, jak na tom jsou konzole. Exoprimal je dostupný pro PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One a PC (Steam). Najdete ho také v předplatném Game Pass.