U příležitosti dnes spuštěného předběžného přístupu Diabla 4 došlo na vydání krátkého, ale frenetického traileru. Ten připomíná, že se hack-and-slash RPG akce vrátila v plné síle.

Diablo IV je od dnešního dne v plné verzi dostupné pro všechny, co si koupili dražší edici. Všichni ostatní se na výpravu do světa Sanctuary budou moci vypravit 6. 6. na PC, PlayStationu 5, Xboxu Series X/S, PlayStationu 4 a Xboxu One.

Samozřejmě start provází různé menší i větší problémy, ale vše Blizzard od brzkého rána řeší. Mimo jiné chybu s licencí, kdy PlayStation hráči se nemohou dostat do hry. Ta je opravdu nepříjemná a není divu, že jsou majitelé naštváni, když utratili více peněz, aby mohli hrát dřív.

My jsme na recenzi začali pracovat dnes, bohužel jsme od Blizzardu, stejně jako ostatní česká a slovenská média, neobdrželi klíč v předstihu. Zatím tak můžete využít náš souhrn s recenzemi ze zahraničí.

PŘES 140 DUNGEONŮ

Verze světa Sanctuary ve hře Diablo IV je obrovská a plná dobrodružných příležitostí. Od událostí ve hře Diablo III: Reaper of Souls uplynulo několik desítek let a Lilith, dcera nenávisti, je odhodlaná Sanctuary opět ovládnout. Možnosti, jak můžete hru hrát, jsou bohatší a rozsáhlejší než kdy dřív a těšit se můžete na následující:

  • Prozkoumejte přes 140+ dungeonů a vedlejších úkolů během kampaně i po ní, za které získáte odměny a které prohloubí váš příběhový zážitek.
  • Porazte bossy tak, že se spojíte s ostatními hráči a najdete bonusové poklady.
  • Lokální události, které se objeví na územích Sanctuary a nabídnou rychlé odměny.
  • Osvobozujte pevnosti, ze kterých se poté, co je zbavíte zkažených démonů a nepřátelských šelem, stanou přátelské předsunuté základny, které navždy změní rozložení světa.
  • Vývoj postavy včetně výběru třídy, celé řady schopností, díky kterým ovládnete velkou moc, a široké škály kosmetických doplňků.