Devolver Direct začal přehledem nejzajímavějších momentů předešlých tiskových konferencí této vydavatelské společnosti a pokračoval další dosti netradiční podívanou, která někomu přijde zajímavá, jiným poněkud trapná. Každopádně, Devolver Digital nám ukázal minimálně dvě očekávané hry.

SHADOW WARRIOR 3

První hrou tiskové konference Devolver Digitalu bylo před týdnem oznámené pokračování Shadow Warrior. Třetí díl této akce od studia Flying Wild Hog se nám ukázal v krátkých záběrech z hraní a bylo potvrzeno, že hra vyjde v roce 2021. Nadále neznáme cílové platformy.

Lo Wang se tentokrát pustí do mise, při které nemá uspět. Jeho úkolem je chytit starodávného draka, který unikl z věčného vězení. Lo Wang musí projít nezmapovanými částmi světa, aby vystopoval temné zvíře a znovu zastavil apokalypsu. Aby odvrátil hrozící kataklyzmu bude potřebovat masku mrtvého boha, dračí vejce, trochu magie a spoustu palebné síly.

Přečtěte si také: Shadow Warrior 3 se představuje v krátkém, ale vtipném teaser traileru

Hlavní hrdina je vybaven mocnou katanou a novými pohyby, aby uspěl v dynamických bojovných arénách, v nichž je prostředí lemováno nebezpečnými strukturami a zařízeními, což může využít ve svůj prospěch.

FALL GUYS: ULTIMATE KNOCKOUT

Pojďme si trošku odpočinout od střílení a krve. Fall Guys: Ultimate Knockout je MMO party hra až pro 60 hráčů, kteří soupeří proti sobě v čím dál větším chaosu. Titul dorazí 4. 8. 2020 na PC a PlayStation 4.

Carrion

Phil Spencer, šéf herní divize v Microsoftu, si pokecal s mimozemšťanem, a přitom jsme zjistili, že Carrion vyjde 23. 7. 2020 na PC, Xbox One a Nintendo Switch. Demo už je dostupné na Steamu. Spencer se ukázal zejména z toho důvodu, aby nám prozradil, že Carrion bude v den vydání dostupný také v Xbox Game Passu pro konzole a PC.

Olija

Skeleton Crew Studio představilo akční 2D plošinovku Olija, která zamíří koncem letošního roku na PC a Nintendo Switch. Hra nabídne rychlý boj i malé, chytré hádanky. Jádrem obojího je vaše hlavní zbraň, jakási prokletá harpuna, která se může zachytit o střeva vašich nepřátel.

Serious Sam 4

Prezentaci menších titulů vystřídal Serious Sam 4. Očekávaná arkádová střílečka se nám ukázala v gameplay traileru, který potvrdil, že se hra od předchozích dílů zas tolik neliší. Bude se hrát stejně a bude klást na hráče podobné nároky - opět v chaosu.

Přečtěte si také: Serious Sam je zpět. Zachoval si svou adrenalinovou arkádovou hratelnost a vnadí na velký počet nepřátel

Připraveni na hordy všelijakých nepřátel v kůži Sama „Serious“ Stonea? Serious Sam 4 dorazí už za měsíc na PC a Stadii. Na konzole se dostane v roce 2021.

Weird West

Weird West od bývalých spoluautorů Prey a Dishonored vyjde v roce 2021 na PC.

Dnes se titul ukázal v tříminutové prezentaci, při které kreativní ředitel Raphael Colantonio prošel základy fungování hry a ukázal mnoho způsobů, jak lze překonat protivníky.

Přečtěte si také: Weird West ukáže temnou fantasy verzi Divokého západu

Weird West nabídne pět hrdinů se vzájemně propojeným příběhem s tím, že vaše jednání bude mít trvalé následky pro vás i vaše společníky. Své hrdiny můžete oživit, ale pokud padne v boji a vy ho neoživíte, tak o ně navždy přijdete.