Po více než roce od vydání základní verze vychází Dead Island 2 v Ultimate Edition, kompletní edici, která obsahuje původní hru a všechny dodatečné balíčky, včetně velkých rozšíření HAUS a SoLA. Bonusem je nový balíček se zbraněmi z Kingdom Come: Deliverance 2.

Mezi další obsah se stylovým vybavením patří Golden Weapons Pack, Memories of Banoi Pack, Pulp Weapons Pack, Red’s Demise Katana a Slayers’ Premium Skin Packs.

Zároveň dorazila velká bezplatná aktualizace se zcela novým herním režimem Neighborhood Watch a možností zahrát si postapokalyptický příběh znovu prostřednictvím New Game Plus.

V Neighborhood Watch se ocitnete v roli takzvaných Bobcatů, skupiny univerzitních studentů, kteří brání svůj domov před blížícím se útokem zombie. Vlnám nemrtvých se musíte ubránit v průběhu pěti dnů. První čtyři dny budete hledat zásoby, opevňovat se a plnit úkoly. Pátý den vypukne peklo. Tahle výzva je určena až pro čtyři hráče.

To v New Game Plus se výrazně zvýší obtížnost. V cestě vám budou stát noví protivníci a zuřivější zombíci. Naštěstí budete mít k dispozici nové možnosti, jak se s nimi vypořádat.

„Budete se moci znovu ponořit do epického hlavního příběhu se svými oblíbenými postavami a zbraněmi, přičemž se akce vystupňuje díky dodatečnému slotu pro dovednosti a vyšší obtížnosti,“ uvádí studio.