Vyšlo první příběhové rozšíření pro úspěšnou zombie rubačku Dead Island 2. Ve studiu Dambuster připravili výlet do Malibu, kde se nachází stylové a tajemné sídlo jednoho šíleného miliardáře. V něm jsou hranice morálky posunuty až na samou hranici.

Vývojáři lákají hráče do nového prostředí. Mluví o něm jako o surrealistickém a psycho-hororovém snu a symbol nové budoucnosti, kterou prorokuje Konstantin, excentrický vůdce techno-smrtícího kultu a miliardář. Tahle noční můra slouží hráčům jako útočiště a zároveň jako stroj, jenž odstraňuje maso a sklízí duše. Ten souvisí s vyšinutými labyrinty, které budou prozkoumávat.

K dispozici jsou nové zbraně a dalších osm dovedností. Mezi novým vybavením najdeme výbušnou kuš, která je přesná a smrtící i na dlouho vzdálenost, Hog Roaster s možností porcovat a grilovat zombíky a něco pojmenované Dead Islands.

Ve druhém čtvrtletí roku 2024 bude následovat SOLA Festival, druhá příběhová expanze. Dead Island 2 prodal přes dva miliony kusů a s českými titulky je dostupný pro PC a poslední dvě generace konzolí PlayStation a Xbox.