V polovině září se služba Game Pass rozloučila se šesti hrami. Tím ale škrty nekončí. Microsoft do konce září z předplatného odstraní dalších deset her, včetně několika zajímavých.

Předplatitelé Game Passu mají poslední šanci zahrát si 10 her. 30. 9. 2024 budou totiž odstraněny z nabídky. Patří mezi ně survival Valheim, akční adventura Gotham Knights, dětské závody Paw Patrol: Grand Prix, oblíbené Loop Hero nebo Let's Build a Zoo.

V seznamu je dále kooperativní akce Warhammer 40,000: Darktide (vypadá to, že brzy vyjde verze pro PS5, by totiž věkově posouzena na Tchaj-wanu), farmářská hra My Time at Portia, Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy, The Walking Dead (Windows) a The Walking Dead: Season Two (Windows).

Pokud máte o některou z výše zmíněných her zájem, můžete si je koupit se slevou 20 %. Brzy bude následovat oznámení her, které ve druhé polovině září dorazí do Game Passu. V první polovině jsou jimi Star Trucker, Age of Mythology: Retold, Train Sim World 5, Expeditions: A MudRunner Game a Riders Republic. Více o nabídce tady.