Netherrealm Studios přinášejí první gameplay záběry Cyrax v Mortal Kombat 1: Khaos Reigns. V souladu s novou časovou linii je nyní Cyrax ženskou postavou. Konkrétně jde o mladou bojovnici, která si svými mimořádnými schopnostmi vysloužila pozvání přímo od Sektora. Ačkoli jsou její dovednosti působivé, její nezávislý postoj způsobuje konflikt s jejím mentorem. Cyrax zůstává nezkrotná a slouží Lin Kuei pouze za vlastních podmínek.

Společnost Warner Bros. se pochlubila, že Mortal Kombat 1 prodal přes čtyři miliony kusů. Další kusy má přidat obrovské rozšíření Khaos Reigns s novou příběhovou kampaní a šesti novými bojovníky. Kromě Cyrax se vrací Noob Saibot a Sektor. Doplní je Ghostface (z filmové série Vřískot), T-1000 (Terminátor 2) v podání Roberta Patricka a Barbar Conan s podobiznou Arnolda Schwarzeneggera.

Vše doprovodí bezplatná aktualizace Animality s populárními zvířecími fatalitami, které debutovaly v Mortal Kombat 3. DLC i aktualizace vyjdou 24. 9. 2024 pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.