O Cyberpunku 2077 dnes ještě jednou. Na oficiálním kanále hry na Twitchi došlo k nečekanému a speciálnímu Night City Wire. To se tentokrát zaobírá tím, jak hra bude vypadat a jak se bude hrát na konzolích Microsoftu. Tedy Xbox One X a Xbox Series X.

Půlhodinový speciál nám ukázal jeden z několika úkolů ve hře, konkrétně s názvem Automatic Love. Celý průběh questů periodicky přepíná ze záběrů na Xbox One X a novějším Xbox Series X. Zajímavé je, že stream i samostatné video (viz výše) je pouze v rozlišení 1080p.

Přečtěte si také: Cyberpunk 2077 vyjde pro PS4 na dvou Blu-ray discích

Jak se samozřejmě dá počítat, na next-gen konzoli vypadá hra lépe a bude mít stabilnější snímky. U některých částí na Xbox One X je vidět, že se hra občas seká. Přesto je nutné podotknout, že plný upgrade pro next-gen konzole se všemi vychytávkami vyjde až příští rok. To se týká i využití ray-tracingu, které bude do té doby exkluzivní pouze pro počítače.

Cyberpunk 2077 vychází na PC, PS4 a Xbox One již 10. 12. 2020, a to s možností hrát i na PS5 a Xbox Series X/S bez dalšího placení. Plná aktualizace pro next-gen konzole vyjde v průběhu příštího roku.