CD Projekt RED na Štědrý den překvapil. Pro Cyberpunk 2077 vyšel hotfix 1.06, který je rychlou opravou pro PC, PlayStation 4 a Xbox One verze hry.

Hotfix 1.06 ve všech verzích opravuje chybu v úkolu. Už by se vám nemělo stát, že Dum Dum během Druhého konfliktu zmizí u vchodu Totentanzu.

U konzolí byla vylepšena správa a stabilita paměti. To má vést k menšímu počtu pádů hry. U PC byl odstraněn nepříjemný limit na velikost uložené pozice. Když váš save překročil velikost 8 MB, tak se nenávratně poškodil. To už se nestane. Ovšem hotfix 1.06 bohužel nedokáže obnovit zničené uložené pozice před touto aktualizací.

Bohužel, stále si PC hráči stěžují na to, že po každém zapnutí hry musí nastavovat jazyk, tedy české titulky. Na druhou stranu, vývojářům se postupně daří hru zlepšovat a stabilizovat zejména na konzolích.

Je více než pravděpodobné, že na další dny mají v polském studiu dovolenou. Další hotfix je tak možné očekávat začátkem nového roku. Vedení CD Projektu RED dříve slíbilo, že velké aktualizace se spoustou oprav a vylepšení vyjdou v lednu/januári a únoru/februári.

Navzdory problémům a vrácení peněz nespokojeným hráčům dokázal Cyberpunk 2077 za 10 dnů od vydání prodat 13 milionů kusů.