Akcí nabitá singleplayerová příběhová kampaň Call of Duty: Black Ops 6 bude v tradičním stylu. Propracované filmečky a cestování po celém světě je jistotou. Autoři lákají na dobrodružství, ve kterém navštívíte například Kuvajt, Irák, Washington a Sovětský svaz.

Fiktivní příběh se odehrává mezi událostmi studené války a války v Perském zálivu. Fanoušci Black Ops se mohou těšit na Alexe Masona, i když ne v nejlepší formě, a záhadného Russella Adlera, opět postavu, o které nevíme, zda jí můžeme věřit, nebo ne. V příběhu se objeví také nové postavy, jako je Troy Marshall, který se specializuje na tajné akce, a Felix Newman, technologický génius, který své schopnosti využije v misích.

Pravda/lež je stěžejním bodem. Celkově má být zážitek intenzivní a velkolepý. Vývojáři tvrdí, že různé styly hraní znamenají i různé věci, které se ve hře stanou. Jen musíte počítat s tím, že i příběhová kampaň vyžaduje neustálé připojení k internetu. Co naopak nutné není, tak je předplatné Game Pass Core nebo PS Plus. To je potřeba až pro multiplayer.

V kampani najdete úkryt. Ten slouží jako základna mezi jednotlivými misemi. V něm můžete utrácet peníze z misí za vylepšení, odemykat schopnosti a vybavení. Kromě toho jsou připraveny odměny, jež se přenesou do multiplayeru a Zombies módu.

Call of Duty: Black Ops 6 vyjde 25. října/októbra 2024 pro PC, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 a PlayStation 4. Hra bude dostupná také v Game Passu.