CD Projekt RED se musí u budoucích projektů obejít o jednoho ze svých nejzkušenějších vývojářů. Polské studio opouští Konrad Tomaszkiewicz, který byl považován za strůjce úspěchu hry Zaklínač 3: Divoký hon. Byl to právě Tomaszkiewicz, jenž byl vedoucím vývoje posledního dobrodružství Geralta z Rivie.

Na konci vývoje Cyberpunku 2077, u něhož zastával roli šéfa produkce, byl obviněn ze šikany. Studio proti němu vedlo několikaměsíční vyšetřování. Přestože ho komise shledala nevinným, rozhodl se rezignovat a z CD Projektu RED odejít.

Tomaszkiewicz se omluvil svým bývalým spolupracovníkům za všechnu „zlou krev a napětí“, které v týmu způsobil. Uvedl, že ze studia odchází, protože se ho spousta lidí bojí nebo se jim s ním nepříjemně pracuje. Podle Jasona Schreiera je Tomaszkiewicz smutný, trochu zklamaný a rezignovaný.

Hodlá na sobě pracovat a změnit své chování. Uvědomuje si, že změna chování je dlouhý a náročný proces, ale nechce se vzdát a doufá ve změnu.

CD Projekt RED se k situaci nevyjádřil.

Tomaszkiewicz pracoval pro CD Projekt RED od roku 2004. Kariéru začal jako tester a později jako designér prvního Zaklínače. U Divokého honu a jeho rozšíření zastával jednu z nejdůležitějších rolí. U Cyberpunku 2077 byl zástupcem šéfa vývoje a vedoucí producent. Podle agentury Bloomberg vkládalo studio do Tomaszkiewicze velké naděje ohledně nové dílu ze série Zaklínač.