S Call of Duty to jde z kopce, shodují se hráči a soptí nejen nad multiplayerovými mapami předělanými z původního Modern Warfare 2 z roku 2009, ale také nad extrémně krátkou singleplayerovou kampaní v Modern Warfare 3. Ta nemá ani pět hodin. Prý je ji možné projít za pouhé tři až čtyři hodiny. To může být velmi nemilé zejména pro hráče, kteří si kupují Call of Duty kvůli příběhové kampani. Navíc vynecháním filmečků se herní doba ještě zkrátí.

Insideři dříve říkali, že letošní CoD bylo původně plánováno jako rozšíření loňského Modern Warfare 2. Až později měl Activision vývojářům nakázat, aby z něho udělali plnohodnotný díl. Na to už ale neměli dostatek času, a tak vzniklo tohle. Multiplayer doplňuje boj proti hordám nemrtvých v novém otevřeném světě od studia Treyarch.

Mezitím vyšlo najevo, že Modern Warfare 3 má misi ve stylu nechvalně proslulé No Russian. Místo letiště se tentokrát hráči přesouvají na palubu letadla plného civilistů, kde se zúčastní teroristického útoku. I když tentokrát z pohledu ženy, kterou zneužil Vladimir Makarov. Pokud by vás zajímala jen tahle konkrétní část, můžete ji vidět níže ve videu.

Příští rok by se Call of Duty: Modern Warfare 3 mělo objevit v Game Passu společně s Diablem 4. Takže já osobně si počkám, abych si zahrál tří až čtyřhodinovou kampaň.