Jsou tady nové informace o Call of Duty: Modern Warfare 3. Letošní first-person střílečka má obsahovat vylepšené mapy původního Call of Duty: Modern Warfare 2 z roku 2009. Kdyby to byl pouze výběr, nejspíš by to tolik nevadilo. Ono to ale vypadá, že součástí hry bude pouze 16 map a všech 16 pochází z MW2.

Mezi mapami nemá chybět Highrise, Sub Base, Estate, Terminal, Wasteland, Afghan, Rust, Underpass, Invasion, Karachi, Quarry, Skid Row, Scrapyard, Favela a Derail, hlásí fanoušci.

Dobrou zprávou alespoň je zahrnutí zombie režimu. Nadále se ale předpokládá, že hráči budou na Modern Warfare 3 hlasitě nadávat a nebudou chápat, proč ho Activision prodává za plnou cenu. Nicméně, všechny detaily sedí s předešlými prohlášeními vydavatele. Už v roce 2020 Activision naznačil, že by rád v rámci Modern Warfare přinesl více klasických map série Call of Duty.

Call of Duty: Modern Warfare 3 vyjde 10. 11. tohoto roku. Plnohodnotné představení hry proběhne zítra 17. 8. ve Warzone 2.0. Vše začne v 19:30 našeho času.