Přes dvě minuty dlouhý trailer zveřejnil Activision za účelem představení multiplayeru Call of Duty: Black Ops 6. Jak hráči této oblíbené série očekávají, je plný výbuchů a zběsilé akce.

Z pohledu čísel bude připraveno 16 nových map. Zaujme všesměrový pohyb, kdy můžete sprintovat do všech stran, a možnost použít nepřátele jako živé štíty. Kromě toho můžeme v traileru vidět oblíbenou útočnou pušku AS Val z Warzone, Tomahawky, RC-XD auta a další.

Mapy v Black Ops 6 jsou rozděleny na 12 základních 6v6 a 4 Strike mapy, které lze hrát 2v2 nebo 6v6. Kromě toho se hráči dočkají návratu tradičnějšího systému Prestige, který bude větší a odměňovat více než kdy dříve.

„V celé hře budou hráči překonávat své limity díky několika novým globálním inovacím, včetně pohybu do všech směrů, dosud nejplynulejšího pohybu v Call of Duty, který využívá možnosti plynule řetězit bojové manévry v jakémkoli směru,“ uvádí tisková zpráva.

Více se dozvíme už za dva dny v rámci Call of Duty Next. Také se hodí připomenout, že už 30. 8. začíná předběžná beta pro předobjednávky a předplatitele Xbox Game Pass Ultimate a PC Game Pass. Veřejná beta pro všechny bude od 6. do 9. 9.

Call of Duty: Black Ops 6 vyjde 25. 10. 2024 na PC, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 a PlayStation 4.