Fanoušci Call of Duty se mohou připravovat. Společnost Activision odkryla termín bety first-person střílečky Black Ops 6 od studií Treyarch a Raven Software. Jak je zvykem, beta je rozdělena na dvě části. Už ale nemá žádnou exkluzivitu pro PlayStation, jak bylo zvykem za dob Activisionu.

Early access fáze bety pro předobjednávky a předplatitele Game Passu (Game Pass Ultimate, PC Game Pass a Game Pass pro konzole) začne v pátek 30. 8. v sedm večer středoevropského času a skončí ve středu 4. 9. ve stejný čas. Pro všechny zájemce bez rozdílu se beta odemkne v pátek 6. 9. v sedm večer a skončí v pondělí 9. 9. v sedm večer.

Ve všech případech proběhne beta na PC, Xboxu Series X/S, Xboxu One, PlayStationu 5 a PlayStationu 4 a umožní hráčům vyzkoušet vylepšený pohyb skrz systém Omnimovement se sprintováním, potápěním a klouzáním v libovolném směru. K dispozici by měly být také nové mapy, zbraně a některé režimy.

Kromě toho se chystá ještě něco. Vybraným lidem přišla speciální zásilka s knihou nazvanou Demokracie v Americe. Uvnitř je výřez ve tvaru masky, který ukrývá symbol s okem a kartu s logem Call of Duty Next. Pozvánka uvádí datum 28. 8. a místo konání Washington, D.C. V tento den tak proběhne další stream, kde se dozvíme nové informace. Očekával bych více o příběhové kampani.

Call of Duty: Black Ops 6 vyjde 25. 10. tohoto roku. Hra bude dostupná v Game Passu.