Přes dvě minuty dlouhý gameplay trailer nám dává dobrou představu o tom, co nás na ostrově Terminus v Zombies režimu Call of Duty: Black Ops 6 čeká. Boje budou drsné, a kromě běžných nemrtvých dojde i na speciální druhy, jako je pavouk a obří příšera z moře.

Terminus je odlehlý ostrovní komplex ve Filipínském moři. Před druhou světovou válkou se na ostrově těžilo uhlí. Kolem roku 1932 byl opuštěn a o deset let později se ostrov stal předsunutou základnou amerického námořnictva. Až do roku 1965 byl zakonzervován, poté jej CIA přeměnila na přísně tajné stanoviště sloužící k zadržování [CENZUROVÁNO]. V roce 1984 byl [CENZUROVÁNO]. V roce 1986 ostrov převzal projekt Janus, který v podzemních důlních jeskyních vybudoval laboratoř. Vy přímo na ostrově zjistíte, že šlo o biologickou výzkumnou stanici. Dokážete z tohoto místa zamořeného zombíky utéct?

Druhou mapou je Liberty Falls. Kdysi malebné, nyní přelidněné městečko v Západní Virginii se dle všeho stalo epicentrem epidemie Dark Aether. Ve městě propukl chaos a většina místních se proměnila v zombie

V obou startovních mapách budete hrát na kole. Návrat k tomuto standardu se hráčům hodně líbí. Otevřený svět v loňském Modern Warfare 3 se jim moc nezamlouval. Při likvidaci nepřátel budete plnit úkoly a snažit se přežít co nejdéle.

Další dobrou zprávou je možnost připojit se do hry během zápasu. Takže když náhodou ztratíte spojení, budete mít možnost se vrátit. Vše vypukne 25. října/októbra, kdy Call of Duty: Black Ops 6 vyjde na PC a poslední dvě generace konzolí PlayStation a Xbox. Plus hra bude dostupná v Game Passu pro PC a konzole Xbox.