Početný seznam odložených her z letošního roku na ten další se rozšířil o další titul. Ani Oxenfree 2: Lost Signals bohužel nestihne vyjít do konce tohoto roku. Autoři chtějí vytvořit co nejlepší projekt a děkují za trpělivost, podporu a pochopení.

„Dlužíme naší úžasné komunitě, aby Oxenfree 2: Lost Signals byla tou nejlepší hrou, jakou může být,“ uvádějí vývojáři v prohlášení s tím, že chtějí, aby byla hra skutečně výjimečná. Čas navíc využití také k implementaci další lokalizace.

Oxenfree 2: Lost Signals je pokračování jednoho z nejlepších nezávislých titulů roku 2016. Hra byla oznámena v roce 2021 pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Krátce poté bylo studio Night School koupeno Netflixem. To ale nic nemění na plánech vydat hru na počítače a konzole.

Pokračování se odehrává pět let po prvním 2,5D dobrodružství. Riley se vrací do městečka Camena, kde se opět setká s podivnými rádiovými signály, které vedou k ještě větším záhadám. Fanoušci mohou očekávat dialogové volby, trhliny a další nadpřirozené jevy. Tyto signály se dokonce prostřednictvím patche dostaly i do původní hry.