Na konci minulého roku tvůrci DayZ z českého studia Bohemia Interactive naznačili, že do světa, v němž se úspěšný survival odehrává, během letošního roku zavítá zima. A už brzy bude možné zjistit, co to přesně znamená. Vývojáři na sociálních sítích oznámili, že 9. května/mája 2024 dojde na odhalení projektu DayZ: Frostline.

Pozorní fanoušci si už v předchozích týdnech všimli, že si společnost Bohemia Interactive zaregistrovala obchodní známku DayZ: Frostline. Podrobnosti o tom, co se pod ní doopravdy skrývá, se ale stále daří držet pod pokličkou. Lákadlo na tento čtvrtek přitom doprovází varování, že připravenost je klíč k přežití. Jakmile přijde mráz, přežijí jen ti, kteří mají led v žilách a oheň v srdcích.

Tvůrci DayZ zároveň vyzvali hráče, aby sledovali zástupce komunity, kteří mají klíče k plnohodnotnému a oficiálnímu odhalení. Nejsou ale sami. Jinými slovy, už ve čtvrtek vám nabídneme více informací o tom, co DayZ: Frostline nabídne. Zatím se teple oblékněte.

Připomínáme také, že po oficiálním vydání patche 1.25 dostanou všichni stávající majitelé DayZ DLC Livonia zdarma. S vydáním aktualizace bude mapa Livonie začleněna do základní hry, která se bude prodávat za trochu vyšší cenu. Ti, kteří už nyní DLC vlastní na Steamu, pak dostanou zdarma chystaný soundtrack.