Společnost Blizzard spustila netradiční turné nazvané Hell's Ink, které má ve velkých metropolích upozornit na příchod čtvrtého Diabla. Zarytí fanoušci navíc mají možnost získat hru zdarma a přístup do nadcházejícího uzavřeného testu betaverze. Jediné, co pro to musí udělat, tak je nechat si vytetovat nějaký symbol Diabla.

První zastávky jsou ve Spojených státech amerických. Poté se Hell's Ink přesune do Londýna, Berlína (13. a 18. 8.) a nakonec do Melbourne a Sydney. Všude by měli být profesionální tatéři, kteří budou zájemcům k dispozici s předem určenými šablonami se symboly z Diabla. Nemělo by tak dojít k chybám, které jsou od méně zkušených tatérů u videoher vcelku běžné.

Vše je podle zásady „kdo dřív přijde“, ale také se soutěžilo o mnohem větší tetování, které získá jen několik šťastlivců. Každopádně, všichni obdrží kartičku, na které je poděkování za to, že nabídli své tělo jako poctu. Získají také předčasný přístup do chystané betaverze Diabla 4 a digitální kopii hry po jejím vydání.

V galerii se můžete podívat na fotografie od Blizzardu z tetovacího turné, které již bylo v Los Angeles a Chicagu. Na datum spuštění bety si musíme počkat, stejně tak na stanovení veřejné bety pro všechny.

Šli byste do něčeho takového? Diablo 4 vyjde v roce 2023 na PC, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 a PlayStation 4. Do bety se můžete zaregistrovat zde.