Máme tu novou, krátkou ukázku z připravované first-person akce Atomic Heart. Moskevské studio Mundfish se nás tentokrát rozhodlo navnadit pohledem na bizarní sovětskou laboratoř, kde probíhají brutální experimenty na lidech. Z těchto experimentů pak vznikají roboti připraveni do bitvy. Video potvrzuje, že se v Atomic Heart budeme muset vypořádat s bytostmi a zvláštnostmi všeho druhu. Naštěstí k dispozici budeme mít celou řadu zbraní na dálku i na blízko, stejně tak blíže nepředstavené schopnosti. Víme akorát i telekinezi, jež nám umožní házet s předměty.

Atomic Heart svou atmosférou připomíná BioShock. Příběh nás zavede do retro-futuristické verze Sovětského svazu a ukáže nám, co se podle vývojářů mohlo stát. Hlavním hrdinou je tajný agent KBG s kódovým označením P-3. Naše postava je poslána do tajného zařízení 3826, kde se děje něco divného. P-3 má za úkol přijít na to, proč zařízení přestalo komunikovat. Krátce po příjezdu hrdina zjišťuje, že je místo ovládáno umělou inteligencí.

Atomic Heart je ve vývoji pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hra má kombinovat dobrodružnou střílečku z pohledu první osoby s napínavým příběhem a šílenstvím. Jeden YouTube, jenž měl možnost si titul zahrát, tvrdí, že to není first-person střílečka s RPG prvky, ale ani RPG s prvky střílečky. Atomic Heart podle něj klade velký důraz na boj zblízka, současně ale nezapomíná na střelné zbraně a speciální schopnosti. V přirovnání zmiňuje nejen BioShock, ale také Dishonored, původní Prey a Metro.