Už jsme psali o nové sezóně v MultiVersus, takže příchod Beetlejuice nás nijak nepřekvapí. Teď ale můžeme s jistotou říct, že se do hry podívá už za několik dnů, konkrétně 20. srpna/augusta. Stíhá tedy zářijovou/septemberovou premiéru nového filmu Beetlejuice Beetlejuice, který chce postava zpropagovat. Spolu s datem máme k dispozici i ukázku, jak se za ukecaného ducha bude hrát.

Beetlejuice bude třídy Assassin, jeho devízou je tedy udělování vysokého poškození. Má k dispozici tři speciální útoky. Může vyděsit soupeře svým strašidelným obličejem, který dává větší poškození, pokud je protivník blízko. Má k dispozici kladivo, které ničí protivníkovo brnění, a taky může kolem sebe vyvolat kovové hroty.

Spolu s Beetlejuicem hra obdrží tematické skiny pro další postavy, které umožní bojovníky obléknout do jeho barev. Samotného antihrdinu pak budete moci obléknout například do neonových barev. Na závěr ještě zmíním, že postavu nedabuje jeho představitel Michael Keaton, nýbrž Christopher Swindle, který má četné zkušenosti hlavně s dabováním anime.

Beetlejuice Beetlejuice má v českých kinech premiéru 5. 9. Nejde o jediný nový obsah do crossoveru MultiVersus. Přečtěte si náš článek o nové sezóně, popřípadě o tom, jak došlo k akvizici studia Player First Games, autorů hry.