Do restartované bojovky Multiversus, využívající postavy ze stáje Warner Bros., přichází druhá sezóna. S názvem Back in Time přímo odkazuje na novou příchozí postavu, kterou je Samuraj Jack, bojovník cestující časem, ze stejnojmenného animáku od Genndy Tartakovskyho.

V upoutávce můžeme vidět i ukázky toho, jak se za Jacka bude hrát. Patří do třídy Bruiser, stejně jako třeba Batman nebo Shaggy, a mělo by tedy jít o dobře vybalancovanou postavu vhodnou i pro nezkušené hráče. Jack se bude hlavně ohánět svoji katanou, která je známá tím, že dokáže přeseknout takřka cokoliv.

Jack dorazí už v úterý 23. července/júla, není ale jedinou novou postavou. Druhou potvrzenou je Beetlejuice, patrně v rámci proma nadcházejícího filmu Beetlejuice Beetlejuice. Kromě jeho designu o něm ale nic nevíme. Vycházet bude ze své filmové podoby v podání Michaela Keatona. Zatím nevíme, kdy konkrétně si za Beetlejuice budeme moct zahrát, ale dá se očekávat, že ještě před vydáním filmu, které bude v září/septemberu. Rovněž nevíme, zda tyto dvě postavy jsou jediní nováčci, nebo si vývojáři z Player First Games ještě nějaká překvapení šetří – minulou sezónu do hry přibili tři hrdinové. Oficiální artwork hodně poukazuje na postavy ze seriálu Animáci.

Postavy ale nejsou jedinou novinkou v druhé sezóně. Přijde i kompetitivní mód, ve kterém budou hráči soutěžit o umístění do několika ranků. S dosaženými ranky si odemykají i nové skiny. Podle serveru IGN se bude soutěžit v zápasech 1v1 a 2v2.

Odhalena je také nová mapa, jejímž středobodem je vodní věž ze studia Warner Bros. Kromě toho, že se nachází ve skutečném světě, jsme ji mohli vidět v mnoha animácích, hodně například ve zmíněných Animácích.

Multiversus je free-to-play arkádová mlátička inspirovaná Super Smash Bros. Ve hře se proti sobě staví postavy, které spadají pod studio Warner Bros. – od Hry o trůny přes DC až po Looney Tunes. Poprvé byla hra spuštěna v roce 2022, kvůli nedostatku hráčů ale došlo k jejímu restartu v květnu/máji letošního roku.