Warner Bros. Games oznamují akvizici studia Player First Games, autorů arkádové free-to-play bojovky MultiVersus. Došlo k němu těsně před spuštěním druhé sezóny po jejím restartu.

Náš tým je nadšený z připojení k rodině Warner Bros. Games. Myslíme, že to je skvělá zpráva pro MultiVersus jako takový,“ říká jeden ze zakladatelů studia Tony Huynh. Spolu s druhým se zakladatelů – Chrisem Whitem – setrvávají ve vedení studia. „Pracujeme na tom, aby zážitek z hraní MultiVersus byl nejlepší, jaký může být. To, že náš tým bude plně integrovaný s vydavatelem je pro hráče optimální,“ tvrdí Huynh v tiskové zprávě.

Studio se teď bude přímo zodpovídat viceprezidentovi a vedoucímu studia Warner Bros. Games San Diego Carlosovi Barbosovi. „S Player First Games jsme pracovali několik let na tvorbě a spuštění MultiVersus a jsme velmi potěšení, že můžeme jejich talentovaný tým přivítat do Warner Bros. Games,“ říká prezident Warner Bros. Games David Haddad.

Warner Bros. Games je vydavatel zodpovědný za populární série jako Batman Arkham nebo hry podle Pána prstenů, včetně Shadow of Mordor a Shadow of War. Spadají pod ně například studia NetherRealm, autoři Mortal Kombat, nebo Traveller´s Tales, tvůrci her založených na Lego licencích.

MultiVersus je arkádová bojovka inspirovaná sérii Super Smash Bros. Jde o crossover všech značek ze stáje studia Warner Bros. – hráč se tak může chopit role Batmana a namlátit Shaggymu a Aryi Stark. Od úterý 23. července/júla je spuštěna nová série s názvem Back in Time a spolu s ní je dostupný kompetitivní režim a Samuraj Jack jako hratelná postava. Více tady.