Série Call of Duty je už několik let spojována se zombíky. A tak bylo jen otázkou času, než něco podobného dorazí do Call of Duty: Warzone a Call of Duty: Modern Warfare. V populární battle royale akci se chystá první halloweenský event s názvem Haunting of Verdansk. Ten s sebou nese řadu strašidelných novinek, které fanoušky Warzone v tomto období potěší.

Jako první tu máme Verdansk Night Mode. Díky němu se celá mapa zahalí temnotou a jediným zdrojem světla bude bledý měsíc v úplňku. Ano, čtete správně, na mapě bude tma.

Jako další tu máme Trick or Treat. To znamená, že při svých hrách můžete narazit na speciální Trick or Treat Supply Boxes. V nich na vás čekají exkluzivní odměny, jako například epický plán na Return to Dust útočnou pušku nebo plán na legendární The Cleaver zbraň na blízko.

Tím nejzajímavějším je jistě Zombie Royale mód. Pod rouškou tmy budete ve Verdansku bojovat proti různým druhům nemrtvých. Pokud si smrt přijde vybrat svůj dluh, tak neskončíte v Gulagu, ale stanete se součástí hordy zombíků. A zombie mají jediný úkol: zabít všechno živé. K tomu vám pomůže vyšší rychlost, lepší skoky, smrtící útoky na blízko a termální vidění.

Pokud se vám povede sebrat dvě injekční stříkačky, které padají z hráčů, jakmile jsou zabiti, vrátíte se zpět do světa živých a můžete se opět pokusit dovést svůj squad k vítězství.

Co by to bylo za aktualizaci do Warzone bez nějakých těch skinů, že? Takže se můžete těšit na speciální balíčky Saw a Texaský masakr motorovou pilou. Oba tyto balíčky půjdou pořídit za 2400 CoD Points. A každý z nich přichází se svým skinem na Operátor, na zbraně a dalšími serepetičkami do vaší kolekce.

Haunting of Verdansk dorazí do Call of Duty: Warzone a Call of Duty: Modern Warfare již zítra, tedy 20. 10. a bude dostupný na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Jen škoda, že Zombie Royale je jen dočasný režim. Možná, když se hráčům zalíbí, tak ho vývojáři ve hře nechají.