Není to tak dávno, co zástupci oživeného a restrukturalizovaného studia Telltale Games prozradili, že začátkem tohoto roku konečně uvidíme v chodu The Wolf Among Us 2, pokračování kultovní epizodické adventury od originálního týmu Telltale Games, která vycházela v letech 2013 a 2014. Dosud nebylo jasné, kdy na odhalení přesně dojde, teď tu ale máme dobrou zprávu pro fanoušky - návrat Bigbyho Wolfa spatříme na vlastní oči už zítra.

Moderátor Geoff Keighley uspořádá 9. února/februára 2022 živý přenos, během něhož uvidíme nejen pohled do zákulisí vývoje hry, ale také první plnohodnotný trailer. Konkrétně má přenos odstartovat v 19:00 našeho času. Zatím se můžeme podívat na pohlednici s pozdravem ze zasněženého Fabletownu.

Projekt The Wolf Among Us 2 byl oznámen původním studiem Telltale Games už v létě roku 2017 společně s druhou sezónou Batmana a poslední sezónou The Walking Dead. Tehdy se hovořilo mimo jiné o tom, že hru bude pohánět engine Unity. Na rozdíl od série Batman: The Enemy Within a The Walking Dead: The Final Season jsme se však The Wolf Among Us 2 nikdy nedočkali a mělo se za to, že byl vývoj definitivně zrušen po zániku Telltale Games. Nedlouho po oživení studia, konkrétně během The Game Awards v roce 2019, jsme však dostali teaser, který odhalil, že je hra znovu ve vývoji. Od té doby jsme jen tu a tam slyšeli určité střípky informací, například o plánu na využití jiného herního enginu, takže řádné a plnohodnotné odhalení nového The Wolf Among Us nás opravdu čeká až zítra.