Vydání PlayStation 5 exkluzivity od finského studia Housemarque se blíží. Sony přikládá pod kotlem a její japonská pobočka servíruje nový gameplay trailer z Returnal. Video ukazuje nové zbraně, které bude Selena využívat ve svém úsilí prolomit cyklus. Podívat se můžete také na děsivé protivníky, s nimiž se hlavní hrdinka při své dlouhé cestě setká.

Returnal je rogue-lite střílečka od studia Housemarque, autorů arkádových akcí Resogun, Alienation, Nex Machina a Matterfall. Hrát budete za Selenu (hlas Jane Perry). Tahle nebojácná kosmonautka dostala za úkol prozkoumat tajemný signál. Ten ji zavedl na záhadnou planetu Atropos. Při pokusu přistán na planetě se loď zřítí a Selena se ocitne v zajetí časové smyčky. Každá její smrt spustí nový cyklus.

Přečtěte si také: V PS5 exkluzivitě Returnal bude umírání na denním pořádku

Na Atroposu na vás čekají ruiny mimozemské civilizace, pozůstatky pokročilých technologií a nepřátelští tvorové. Každé oživení Seleny změní prostředí a přinese nové nebezpečí, které vás může nepříjemně překvapit. Skrz nehostinnou krajinu se Selena musí vydat na cestu za svobodou a samotná v izolaci se pokusit přijít všemu na kloub.

Returnal vyjde 30. 4. letošního roku exkluzivně na PlayStation 5.