U příležitosti Velké ceny Spojených států amerických si všichni hráči budou moci na PC a posledních dvou generacích konzolí PlayStation a Xbox o tomto víkendu bezplatně zahrát F1 22.

Hra bude dostupná v takzvané bezplatné zkušební verzi od čtvrtka 20. 10. (10:00 středoevropského času) do pondělí 24. 10. (9:59). Na konzolích Xbox Series X/S a Xbox One akce trvá o jeden den méně, tedy do neděle 23. 10.

Během bezplatného hraní bude probíhat také slevová akce. Pokud se rozhodnete si koupit plnou verzi, tak se vám postup ze zkušební verze přenese.

Pro nové i stávající hráče vytvořili vývojáři z Codemasters ve spolupráci s Danielem Ricciardem průvodce s jeho nejlepšími tipy, triky a tajemstvím, jak co nejrychleji projet okruh v Austinu. Ricciardo se ve videu pouští do technických znalostí, jako jsou brzdné body, náročné zatáčky, průjezdy a zóny DRS, a vysvětluje, co je potřeba k ovládnutí této trati.

Pokud se do hry přihlásíte do 7. 11., obdržíte bezplatný obsah inspirovaný USA. Jde o oslavu na pódiu, livrej s hvězdami a pruhy, helmu, závodní kombinézu a rukavice. Najít je máte ve své poštovní schránce v nabídce hry.

F1 22 vyšla v červenci na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One.