Stále jste si nezvykli na obličej Henryho Cavilla v nadcházejícím seriálu Zaklínač? Říkáte, že ne? Tak tu máme pro vás jedno řešení, jak se s tímto problémem vypořádat. 

A je velmi jednoduché. Prvním krokem je vlastnit poslední díl Zaklínače. Následně v kroku dva si stáhněte mód, který Geraltův obličej promění na obličej Henryho. Třetí krok, zvykněte si na obličej. 

Není to geniální? Ne? No, nevadí snaha tu byla, třeba to ale někomu skutečně pomůže. Za touto vtipnou modifikací stojí Adnan4444, který měl zřejmě podobný problém jako většina obdivovatelů herního Zaklínače. I přes bizarnost celého módu se musí uznat, že autor vlastně odvedl vcelku dobrou práci. Nejenom, že obličej je herci vskutku dosti podobný, ale také to po grafické stránce nevypadá vůbec špatně. 

Takže proč to nezkusit? Zkusme dát Henrymu Cavillovi v Zaklínači šanci, třeba to nakonec dopadne všechno dobře. 

Mód si můžete stáhnout ZDE a když už u toho budete, můžete si stáhnou rovnou celý balíček NETFLIX Zaklínače. Ten vám předělá nejen obličej samotné postavy, ale také náhrdelník, postavu, vlasy a dokonce i Geraltovi oči během vlivu elixírů, tak jak to známe z traileru.