Hra The Crew Motorfest vstoupila do čtvrté sezóny. Jmenuje se Donk vs. Lowrider a zve hráče do nové sféry automatického přizpůsobování se stejnojmenným playlistem. V něm si hráči musejí vybrat svou stranu a poznají specifika dvou automobilových kultur. Poté budou postupně stavět ultimátní vůz Donk, nebo Lowrider s obrovskými koly na jedné straně a hydraulickým odpružením na straně druhé.

Součástí Donk vs. Lowrider je také režim Car Dance založený na rytmu a vztahující se ke schopnostem Lowriderů. Druhým je Street Versus zaměřený na výkon mezi vozy Donk na dragstripu. Dokončením playlistu se hráčům odemknou 4 nové vozy: Buick GNX El Sereno Lowrider Edition (Street T1), Buick GNX West Side Lowrider Edition (Street T1), Chevrolet Caprice Weasel D. Customs Donk Edition (Street T1) a HOONIGAN Chevrolet Caprice Donk (Street T1).

Kromě toho Ubisoft zve hráče k dalšímu vyzkoušení The Crew Motorfest. Bezplatný víkend probíhá do 8. 7. na PlayStationu 5, PlayStationu 4 a PC (Ubisoft Connect, Epic Games Store) a od 11. do 15. 7. na Xboxu Series X/S a Xboxu One. Hráči, kteří se předtím účastnili jiných bezplatných fází nebo využili pětihodinové testování, tak mohou pokračovat tam, kde skončili.