Mnoho hráčů se už těší na vydání akčního RPG titulu God of War: Ragnarök. Server Game Informer, jenž má exkluzivní přístup k informacím, fanoušky opět láká na podrobnosti. V krátké ukázce, kterou zveřejnil, ukazuje záběry z trpasličí říše zvané Svartálfheim.

Kromě malých a krásných domečků si lze ve videu prohlédnout i technicky vyspělou část země. Všimněte si spousty dřevěných strojů nebo vody v kanálech oddělenými stavidly, která zároveň pohání obří kola. A pokud jste dostatečně bystří, můžete zahlédnout i třpytící se truhlu. Vidíte ji?

Další záběr ukazuje, jak může Kratos využít své mocné zbraně k ovládání okolí. Dokáže třeba způsobit zamrznutí stříkajících gejzírů nebo naprostou destrukci parního hrnce. 

„Chtěli jsme ukázat trpaslíky a to, co tu dělali. Používají vodu k pohánění a přemisťování věcí. I v různých biomech můžete vidět, jak trpaslíci vytvářejí obrovská prostředí,“ uvádí pro Game Informer level designér Jon Hickenbottom. Svartálfheim podle něj nabídne spoustu obsahu a míst, na které se v rámci jedné říše dostaneme.

God of War: Ragnarök bude k dostání už letos, konkrétně 9. 11. Zahrát si jej budeme moci na konzolích PlayStation 5 a PlayStation 4 s českými titulky. Samostatně jsme už psali třeba novinku o bojových schopnostech Krata.