Přesně za měsíc dojde na dvě mimořádně důležité premiéry. Polský CD Projekt RED vydá Cyberpunk 2077 a Sony v Evropě konzoli PlayStation 5. Obě firmy dnes připomenuly své produkty.

CD Projekt RED přichystal nový teaser, ve kterém Keanu Reeves odkazuje na poslední trailer a zmiňuje výhody Night City. Ve futuristickém městě se můžete bavit, zasloužit si velkou slávu a jednoduše získat vylepšení. Na video se podívejte úplně nahoře.

Na Twitteru si vzpomněl také komunitní šéf CD Projektu RED. Michał Platkow poukázal na jednu zajímavou náhodu. Dnes je to přesně osm let od oznámení Cyberpunku 2077. Ano, akční RPG z pohledu první osoby od tvůrců Zaklínače 3 nám bylo představeno 19. 10. 2012. V té době jsme se mohli podívat na osmnáctisekundový teaser. Na samotný plnohodnotný trailer jsme si museli počkat do 10. 1. následujícího roku.

Přečtěte si také: Kradení aut v Cyberpunku 2077? Nejprve se to musíte naučit

Premiéru PlayStationu 5 připomenula i česká pobočka Sony. Šťastlivci, kteří stihli předobjednat a usměje se na ně štěstí v první vlně, budou moci zapařit první hry na nové generaci konzole a vyzkoušet na vlastní kůži bezdrátový ovladač DualSense s haptickou odezvou a adaptivními spouštěmi. Plus si v lepší kvalitě zahrají například Spider-Man: Miles Morales a jako jediní se ponoří do nervy drásajících bojů v remaku Demon’s Souls.