Sega oznámila, kdy si hráči budou moci zahrát novou Yakuzu. Yakuza: Like a Dragon vyjde 13. 11. letošního roku a hned bude dostupná ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Vývojáři slibují rovněž vylepšení pro Xbox Series X, ale už neprozradili, kdy bude dostupné. Oficiální twitterový účet studia RGG však naznačuje, že se tak stane také v listopadu/novembri. V plánu je také vylepšení pro PlayStation 5, ovšem tady víme pouze, že má dorazit brzy.

Současně s datem vydání došlo ke zveřejnění nového traileru. Ten vám ukáže postavy, za které můžete hrát - Chef, Idol, Brakdancer a mnoho dalších. Připraveni na pořádné údery a rvačky?

Přečtěte si také: Akční adventura Black Panther je v rané fázi vývoje

Yakuza: Like a Dragon vás vtáhne do ulic japonské Jokohamy, rozloučíme se tak s oblíbeným místem, čtvrtí Kamurocho a hlavním protagonistou. Kazuma Kiryu vystřídá Ichibana Kasugu. To ale není jediná změna, místo akčního bojového stylu nabídne Like a Dragon souboje s prvky RPG založené na tazích.

„Která hra vám umožní protivníka dodělat dortem nebo posypat pepřem? Yakuza: Like a Dragon je v tomto ohledu jedinečná, a to je to, co vás na hře bude bavit! Neotřelost potyček a možnost s protivníkem, jak se patří naložit. Je zcela na vás, jak budete stoupat,“ dodává tisková zpráva.