Duben na Xbox Game Passu s přidáním her Nier: Automata Become as Gods Edition (Xbox), Totally Reliable Delivery Service (Xbox) a Overcooked 2 (PC) rozhodně nekončí. Microsoft v noci oznámil další hry, na které se mohou v průběhu tohoto měsíce těšit jeho předplatitelé. Kromě toho Microsoft připomenul, že brzy dorazí Yakuza Kiwami.

9. 4. se pro Xbox One objeví dobrodružný RPG titul Alvastia Chronicles, ve kterém se sourozenci Alan a Elmia vydají na cestu, aby pomstili smrt svých rodičů, a přitom zastavili příšery, které zaplavují svět. Bitvy se budou odehrávat v tahovém režimu a rozkazy budete udílet až 13 členům své party, vylepšovat je, plnit řadu různých úkolů a účastnit se bojů v aréně. Brzy bude Alvastia Chronicles dostupné i pro PC.

Ve stejný den se dostane na Journey to the Savage Planet. First-person adventura s průzkumem vesmíru je potvrzena pro Xbox One verzi předplatného, zatímco na počítače se brzy dostane populární Football Manager 2020, RPG hra Mistover a Stranger Things 3: The Game.

Nejde ale pouze o nové hry, 15. 4. službu opustí: The Book of Unwritten Tales 2 (Xbox), Fez (PC), Guacamelee! Super Turbo Championship Edition (Xbox), Into the Breach (PC), MX vs ATV Reflex (Xbox), Prey (Xbox a PC), Samurai Showdown 2 (Xbox) a Valkyria Chronicles (PC).

Pokud jste si oblíbili bonusy, respektive perky, tak se určitě podívejte na dubnovou nabídku. Ta mj. zahrnuje 5000 MyTEAM bodů a 30 dovednostních boostů pro NBA 2K20.